Alimentem la teva xarxa verda

Vols informació?

Posa't en contacte amb nosaltres

Els nostres serveis

El nostre servei de repartiment  a domicili "d'última milla" és ecològic, inclusiu i sostenible. Dirigit en prioritat als comerços de proximitat, les oficines i a una part del sector de restauració de la ciutat de Barcelona. Treballem de dilluns a dissabte, de 10h a 18h i dissabtes de 10h a 15h per serveis programats i restaurants. Tarifes personalitzades, sense comissions.

ELS NOSTRES CLIENTS
mensajeria barcelona

Tens un restaurant o un servei de catering a Barcelona i necessites contractar un servei de delivery ètic i sostenible? Tenim horaris especials amb prioritat per aquest sector. De 12:30h a 15:30h i de 20h a 22h.

mensajeria barcelona

Tens una botiga de proximitat o formes part d'un grup de consum? Posa't en contacte amb nosaltres i buscarem la millor franja horària per realitzar l'entrega a domicili varies vegades a la setmana.

 
mensajeria barcelona

Treballes en una oficina o estàs en un estudi compartit? Digue'ns com us podem ajudar a gestionar millor el vostre dia a dia amb el nostre servei de missatgeria express. Ens adaptem a la teva agenda.

 
LES NOSTRES TARIFES

ZONES: Hem ampliat la nostra zona de repartiment. Tarifes especials per entregues dins el mateix barri. Arribem a tots els codis de Barcelona des del 08001 fins al 08015, del 08018 al 08022 i del 08024 i els codis 08034, 08036, 08037 i 08039. També arribem als codis postals de l'Hospitalet: 08901, 08902, 08903, 08904 i 08905.

TEMPS D'ENTREGA: Tenim entregues estàndars de 24h (d'un dia per l'altre) o de caràcter express (entrega i recollida en menys de 3h dins el mateix dia).

mensajeria barcelona
mapa barcelona

L'equip

Som un grup de dones especialitzades en tours educatius amb bicicleta. La Covid 19 ens ha obligat a reciclar-nos per trobar una nova sortida laboral. Així sorgeixen "Les Mercedes", un projecte de missatgeria ètica, sostenible i inclusiva que busca aportar al sector del repartiment a domicili més perspectiva de gènere, a través d'un enfocament feminista interseccional. Volem contribuir a crear una ciutat cada vegada més verda i saludable i generar llocs de treball dignes que garanteixin tant els drets laborals com el creixement personal. D'acord amb aquests objectius decidim treballar posant la persona en el centre, donant visibilitat a les dones i col·lectius vulnerables i escollim la bicicleta com a transport del futur. Volem promoure el consum responsable i generar canvis en els hàbits socials per augmentar l'impacte positiu real del consumidor final en el medi ambient. Alimentar junts i enfortir aquesta "xarxa verda" és fer de la ciutat entre tots un espai més habitable i contribuir a la transformació de l'economia local de forma integral i col·lectiva.

ariadna serraAna Fer
ariadna serraAri
ariadna serraGege
ariadna serraAna Cecilia
ariadna serraAna Tamer
ariadna serraMarie

Contacta amb nosaltres

Per Les Mercedes el servei personalitzat és esencial: quantes més coses ens expliquis sobre tu, millor.

Horari d'atenció al client: de dilluns a divendres de 10h a 18h. Ens podeu trucar al +34 623176405.

También puedes pasar por nuestra central en Passatge de la Pau 14.

També ens pots escriure per WhatsApp o enviar-nos un missatge privat a les nostres xarxes socials:

whatsapp facebook instagram

Col·laboradors i cooperatives amigues

Coopolis Ateneu cooperatiu
Vonzu
Eix Comercial Poblenou
La Colmena que dice que si
Nou eixample Barcelona
Canada productora
La Colmena que dice que si

Formem part de:

Federacio cooperatives
pam a pam
pam a pam

Aquest lloc web utilitza cookies que permeten el funcionament i la prestació dels serveis que ofereix el mateix