Alimentem la teva xarxa verda

Missatgeria sostenible i inclusiva

Posa't en contacte amb nosaltres

Els nostres serveis

El nostre servei de repartiment  a domicili "d'última milla" és ecològic, inclusiu i sostenible. Dirigit en prioritat als comerços de proximitat, les oficines i a una part del sector de restauració de la ciutat de Barcelona. Treballem de dilluns a dissabte, de 10h a 22h. Tarifes personalitzades, sense comissions.

ELS NOSTRES CLIENTS
mensajeria barcelona

Tens un restaurant o un servei de catering a Barcelona i necessites contractar un servei de delivery ètic i sostenible? Tenim horaris especials amb prioritat per aquest sector. De 12:30h a 15:30h i de 20h a 22h.

mensajeria barcelona

Tens una botiga de proximitat o formes part d'un grup de consum? Posa't en contacte amb nosaltres i buscarem la millor franja horària per realitzar l'entrega a domicili varies vegades a la setmana.

 
mensajeria barcelona

Treballes en una oficina o estàs en un estudi compartit? Digue'ns com us podem ajudar a gestionar millor el vostre dia a dia amb el nostre servei de missatgeria express. Ens adaptem a la teva agenda.

 
LES NOSTRES TARIFES

ZONES: Treballem en les zones del mapa. Tarifes especials per entregues dins el mateix barri. Si tens dubtes consulta'ns el teu codi postal.

TEMPS D'ENTREGA: Tenim entregues estàndars de 24h (d'un dia per l'altre) o de caràcter express (entrega i recollida en menys de 3h dins el mateix dia).

mensajeria barcelona
mapa barcelona

L'equip

Som 6 dones especialitzades en tours educatius amb bicicleta. La Covid 19 ens ha obligat a reciclar-nos per trobar una nova sortida laboral. Així sorgeixen "Les Mercedes", un projecte de missatgeria ètica, sostenible i inclusiva que busca aportar al sector del repartiment a domicili més perspectiva de gènere, a través d'un enfocament feminista interseccional. Volem contribuir a crear una ciutat cada vegada més verda i saludable i generar llocs de treball dignes que garanteixin tant els drets laborals com el creixement personal. D'acord amb aquests objectius decidim treballar posant la persona en el centre, donant visibilitat a les dones i col·lectius vulnerables i escollim la bicicleta com a transport del futur. Volem promoure el consum responsable i generar canvis en els hàbits socials per augmentar l'impacte positiu real del consumidor final en el medi ambient. Alimentar junts i enfortir aquesta "xarxa verda" és fer de la ciutat entre tots un espai més habitable i contribuir a la transformació de l'economia local de forma integral i col·lectiva.

ariadna serraAna Fer
ariadna serraAri
ariadna serraGege
ariadna serraAna Cecilia
ariadna serraAna Tamer
ariadna serraMarie

Contacta amb nosaltres

Per Les Mercedes el servei personalitzat és esencial: quantes més coses ens expliquis sobre tu, millor.

Horari d'atenció al client: de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 19h.

També ens pots escriure per WhatsApp o enviar-nos un missatge privat a les nostres xarxes socials:

whatsapp facebook instagram

Col·laboradors i cooperatives amigues

Coopolis Ateneu cooperatiu
Federacio cooperatives
Green Bikes Barcelona
Espai Vuit Barcelona
Eix Comercial Poblenou
Canada productora
La Colmena que dice que si